Laadpunten

Laadpunten

Wanneer je een elektrische auto rijdt, wilt u daarin natuurlijk ook een stukje flexibiliteit als het aankomt op de elektrische laadpunten waar u de auto weer op kunt laden. Moobi beschikt over een uitgebreid netwerk van laadpalen waar u met de Moobi laadpas terecht kunt

Elektrische laadpunten in België

Ondertussen zijn er in totaal ruim 80.000 laadpunten in Nederland, waarmee heel Nederland goed gedekt is qua laadpunten. Zo kunt u altijd ergens inpluggen. Hier zit nog wel een verschil in de normale publieke laadpunten en snellaadpunten. 

Met de Moobi laadpas kunt u gebruik maken van ons eigen netwerk aan laadpunten, maar ook van het uitgebreide netwerk van andere aanbieders door de RFID communicatie. Hiermee is er dus altijd een oplaadpunt in uw buurt.


Bekijk hier onze laadpassen

Snellaadpunten voor elektrische auto’s

Naast de normale laadstations zijn er ook snellaadpunten. Hier zijn hoge laadvermogens beschikbaar, soms wel tot bij 100x meer dan het thuisladen. Met deze snellaadstations zit uw accu dan ook snel weer tegen de 80%! Een belangrijke factor is het laadvermogen wat uw elektrische auto ondersteunt. Wat je daarbij vaak ziet is dat de snellaadstations op wat meer afgelegen locaties liggen, dit vanwege de vereisten aan snellaadstations.

Maar goed, wie wil nou niet binnen de 30 minuten weer op weg zijn? Tegenwoordig worden ze steeds meer bij de tankstations geplaatst - wel zo prettig. Kun je ondertussen een kop koffie drinken en evt. verder werken.


Alles over elektrisch laden →
Top