Diensten

Inspectiebeurt

De inspectiebeurt is een algemene check voor uw elektrische auto. Hierbij wordt uw auto op de belangrijke punten compleet nagekeken en worden de remvloeistof en het interieurfilter vervangen, ook wordt de ruitenwisservloeistof bijgevuld. Wij raden aan van deze service gebruik te maken na elke 30.000 km die gereden is met uw elektrische auto. De periodieke inspectieservice zorgt ervoor dat uw auto veilig is om weer vele kilometers te maken, maar ook de kans op eventuele ongemakken aanzienlijk wordt verkleind. Deze service neemt de plaats in van de traditionele grote en kleine beurt.

Andere punten die tijdens deze inspectie worden uitgevoerd zijn:

  • Testen van de accu
  • Aircocheck
  • Controle van alle verlichting en vloeistoffen
  • Visuele check in en om de auto
  • Check van de banden op spanning, slijtage, profieldiepte en de algemene staat
  • Meten en testen van de remmen


De monteurs van de Moobi centers zijn gespecialiseerd op het gebied van elektrische voertuigen. Uw elektrische auto is in goede handen bij hen!

Lees meer →

Controleren slijtagedelen

Controle van de slijtagedelen is erg belangrijk bij een elektrische auto, dit komt omdat een elektrische auto over het algemeen zwaarder is door het accupakket en meer motorkoppel heeft dan een auto met een verbrandingsmotor. Dit zorgt ervoor dat met name de banden sneller slijten. De banden worden gecontroleerd op bandenspanning, slijtage, profieldiepte en algemene staat. De overige onderdelen die op slijtage worden gecontroleerd zijn remmen en ruitenwissers.

Lees meer →

Airco onderhoud

De airco van uw auto is een van de belangrijkste aspecten van comfort tijdens het autorijden. Zo zorgt de airco van uw auto voor koele zomers en voor onbeslagen ramen in de winter. Toch vergeten automobilisten vaak dat ook de airco van hun auto onderhoud nodig heeft.

Laat uw airco daarom controleren bij een Moobi Center, onze monteurs zorgen ervoor dat u weer fris en fruitig auto kunt rijden in elk seizoen.

Lees meer →
Top