We power electric driving in Belgium

Is uw elektrische auto toe aan onderhoud of reparatie? Bij Moobi is uw auto in goede handen en kunt u erna weer veilig de weg op!


Onze Moobi servicepunten →

We power electric driving

Moobi is een netwerk van gecertificeerde EV & Hybride specialisten op het gebied van onderhoud, reparatie en passende laad oplossingen voor zowel privé als zakelijk.


Onderweg opladen

Moobi beschikt over een breed netwerk van laadpalen verspreid door heel België en daarbuiten. De Moobi laadpassen zijn geschikt voor zowel Moobi laadpalen als vele andere laadpalen. Met de Moobi laadpas betaalt u alleen voor de daadwerkelijk gebruikte stroom.

Wie zijn wij?

Moobi is het label dat u in al uw wensen en behoeften rond uw elektrische of hybride auto kunt voorzien. Wij beschikken over een uitgebreid service netwerk van garages met een specialisatie in elektrische en hybride auto’s. Onze monteurs zijn opgeleid om alle elektrische en hybride auto’s het onderhoud of reparatie te geven die uw auto nodig heeft.

Naast specialismes in onderhoud en reparatie bij elektrische en hybride auto's biedt Moobi ook laadoplossingen voor thuis laden, zakelijk laden en onderweg laden.

Lees meer →

Overal dichtbij

Moobi werkt met een uitgebreid netwerk van laadpalen en service centers verspreid over heel België. Hierdoor zijn wij altijd dichtbij u en kunt u gemakkelijk gebruik maken van onze diensten en producten. Zo blijft u flexibel en uw elektrische auto mobiel!

Laadpalen
Moobi centers

Moobi center worden?

Heeft u een universeel garagebedrijf en bent u op zoek naar uitbreiding van uw werkzaamheden en producten? Als Moobi center worden de monteurs opgeleid tot ware EV & Hybride specialisten.

Daarnaast zal er passend advies gegeven moeten kunnen worden over laadoplossingen voor privé en zakelijk, waar ook opleidingen voor zijn. Zo kunt u als Moobi center een hele nieuwe doelgroep aanspreken en optimaal helpen met hun elektrische of hybride auto.

Dien hier je aanvraag in! →

Overal dichtbij

Moobi beschikt over een uitgebreid netwerk van laadpalen. Met de Moobi laadpas kunt u ten alle tijden terecht bij veel laders bij u in de buurt!

  • Begin al met laden
  • Vanaf €0,40,-
  • Simpel
  • Te gebruiken op meerdere palen
  • Betaalbaar
Lees meer →
Top