Wie zijn wij?

We power electric driving

Moobi is een netwerk van gecertificeerde EV & Hybride specialisten op het gebied van onderhoud, reparatie en passende laad oplossingen voor zowel privé als zakelijk.

Service

Moobi is het label dat u in al uw wensen en behoeften rond uw elektrische of hybride auto kunt voorzien. Wij beschikken over een uitgebreid service netwerk van garages met een specialisatie in elektrische en hybride auto’s. Onze monteurs zijn opgeleid om alle elektrische en hybride auto’s het onderhoud of reparatie te geven die uw auto nodig heeft.

Uw elektrische auto hoeft dus niet altijd bij een dealer onderhouden te worden, dit is vaak wel de aanname die mensen met een elektrische auto doen. Bij een Moobi servicepunt behoud u de fabrieksgarantie en wordt uw auto door specialisten behandeld. Zo kunt u weer veel veilige kilometers maken!
Bekijk hier alle diensten →

Laadoplossingen

Naast specialismes in onderhoud en reparatie bij elektrische en hybride auto's biedt Moobi ook laadoplossingen voor thuis laden, zakelijk laden en onderweg laden. Zo beschikt Moobi over een breed aanbod van laadpalen. De Moobi servicepunten kunnen u ten alle tijden advies bieden over de laadpaal die het best bij uw situatie past. Zowel zakelijk als privé.

Ook onderweg laden wordt voorzien door Moobi, zo kunt u met de Moobi laadpas terecht bij ruim 5.000 laadpalen in België en wel 250.000 laadpalen in Europa. Dit aantal groeit alleen maar. Met Moobi is er altijd een laadoplossing mogelijk en bij u in de buurt, zo blijft u niet lang stil staan.
Lees hier alles over elektrisch laden →


Top