Moobi EV-toekomst

EV-toekomst

Moobi is niet alleen specialist in het onderhoud aan elektrische en hybride auto's. De website staat vol met nieuws en informatie omtrent elektrische auto's en het elektrisch rijden. De kans is groot dat de informatie die u nodig heeft hier te vinden is! 

De actieradius van elektrische auto's is een belangrijk onderwerp. In dit artikel bespreken we wat de actieradius beïnvloedt en geven we enkele tips om het meeste uit je elektrische voertuig te halen.

Lees verder →

Ontdek alles over de bijtelling voor elektrische auto's in 2024. Lees onze gids over bijtellingspercentages, regels voor privégebruik, en toekomstige veranderingen, ideaal voor zakelijke rijders.

Lees verder →

Vanaf 1 januari 2025 worden in verschillende Nederlandse steden emissievrije zones ingevoerd. Dit heeft belangrijke gevolgen voor het gebruik van voertuigen op benzine of diesel, vooral voor bedrijfswagens.

Lees verder →


Ontdek hoe het Nederlandse Klimaatakkoord de markt voor elektrische voertuigen beïnvloedt, inclusief fiscale stimulansen, bijtelling, en laadinfrastructuur. Lees meer over de toekomst van elektrisch rijden en wat dit voor je betekent

Lees verder →

Coming soon

Top