Elektrische auto’s laden

Elektrische auto’s opladen: hoe werkt dit en wat is er voor nodig?

Elektrische en plug-in hybride auto’s opladen creëert met name veel vragen wanneer u nét overstapt naar elektrisch of hybride rijden. Logisch.

Het is niet meer een kwestie van tankstation, in 3 minuten de tank volgooien na het ingeven van een pinpas en weer verder rijden. Er zijn veel meer aspecten om vanaf nu rekening mee te houden. Denk aan: Waar kan ik mijn auto opladen? Welk pasje heb ik daarvoor nodig - of welke kabel? Én hoe lang duurt dit opladen? Privé of zakelijk laden? En nog veel meer.

Bij Moobi willen we elektrisch rijden makkelijk maken. Accurate informatie om tot de juiste voorzieningen te komen, alles in één keer goed geregeld. Zo nemen we u graag mee in alle informatie om EV - en hybride auto’s op te laden.

Bekijk hier ons aanbod laadpalen →

Laadpalen

Welke verschillende laadpalen zijn er, hoe maakt Moobi dit makkelijk voor u?

Bekijk hier de opties op het gebied van laadpalen voor uw elektrische auto. Zo kunt u kiezen tussen wallboxen, of laadpalen. Eigenlijk hetzelfde! Bekijk het hier.

Bekijk hier ons aanbod laadpalen →

Laadpunten

Elektrisch rijden begint bij de bron: Stroom. Alle algemene informatie over laadpunten, net als de locaties waar u gebruik kunt maken van de laadpunten.

Bij welke snelladers kunt u terecht, en hoe zit het verder in Europa op het gebied van elektrisch laden? Zo snel mogelijk zorgeloos genieten van uw elektrische of hybride auto. Vind het hier!

Benieuwd waar u met de Moobi laadpas kunt laden?

Bekijk het hier!

Laadpassen

Om gebruik te kunnen maken van publieke laadoplossingen is een laadpas een vereiste. Met de Moobi laadpas kunt u op een eenvoudige wijze op heel veel plekken uw auto opladen. Zo hoeft u nooit lang stil te staan! We nemen u mee in de laadpassen, maar dan makkelijk.

Alles over laadpassen →

Elektrisch laden in België

Elektrisch rijden en daarmee het elektrisch laden heeft een vogelvlucht genomen. Het zal alleen maar blijven groeien met de milieudoelen als streven. In toenemende mate zullen er meer laadpalen en nieuwe laadoplossingen nodig zijn om aan de sterk stijgende vraag te voldoen.

Met Moobi lopen we hierin voorop - elektrisch laden makkelijk gemaakt voor iedereen. Voor zakelijke en privé gebruikers. Doorheen heel België.

Bekijk hier onze laadpunten! →

Hybride laden

Hybride auto’s kunt u niet altijd zelf opladen. Door regeneratieve oplossingen kunnen hybride auto’s zichzelf opladen. Dit gebeurt bijvoorbeeld tijdens het remmen.

Plug-in hybrides daarentegen kunt u wel opladen. Hiervoor gelden vaak dezelfde mogelijkheden als de elektrische auto’s. Te denken aan de publieke laadpalen, bij het kantoor of thuis.

Bekijk hier onze laadpunten! →
Top